Veel mooie donaties voor de Voedselbank Arnhem

Zo met de feestdagen voor de deur, komen er steeds meer mooie initiatieven om de Voedselbank Arnhem te ondersteunen. De Gelderlander schreef laatst al over de mooie actie van Nedupack, en op deze site berichtten we over de ‘1 voor jou, 1 voor de Voedselbank’ – actie van Peeze. Maar er zijn nog veel meer initiatieven. Grootschalige acties, kleinschalige acties, het is voor ons allemaal van belang. Hoe klein het gebaar ook, we zijn er hartstikke blij mee.

Zo organiseerde DHL een speciale werknemersdag waarin ze geld ophaalden voor het goede doel. Ze haalde maar liefst 1200 euro op! Van dat bedrag hebben ze heel veel levensmiddelen kunnen kopen, waar we de klanten van de Voedselbank weer mee kunnen helpen.
Gasterij De Kommensaal, uit Lathum, voorziet alle gezinnen – die klant zijn bij de Voedselbank in Duiven en Westervoort – van stamppotmaaltijden. Klanten ontvangen een muntje waarmee ze de maaltijden kunnen ophalen. Mooi zeg!

Scala Koffiesalon en Enjoy learn & development hebben een mooi initiatief opgezet om voor alle klanten van de Voedselbank in de Geitenkamp vouchers voor een heerlijke maaltijd te kunnen leveren.

Basisschool De Regenboog in Bemmel houdt een inzameling met alle kinderen. Hartstikke mooi! Ook De Lorenz Scholengemeenschap draagt dit jaar hun steentje bij: alle docenten schenken hun kerstpakketten aan de Voedselbank. Wow!

Wil jij ook graag je steentje bijdragen? Je kunt de voedselbank op verschillende manieren steunen.