Steun ons met voedsel als bedrijf


U helpt ons enorm met het leveren van voedsel. Voedsel dat u commercieel niet meer kunt verkopen, maar dat nog van prima kwaliteit is. Omdat wij niets kopen zijn wij afhankelijk van leveranciers zoals u. Wilt u ons ook helpen? Neem dan contact op met de afdeling Voedselverwerving. U maakt ons blij met droge kruidenierswaren (DKW), koelvers- en diepvriesproducten. Deze kunnen wij verantwoord opslaan. Wij houden ons daarbij aan richtlijn 76 van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA).


Hoe levert u het voedsel af?


U helpt ons het meest door de producten zelf aan te leveren. Dat kan op dinsdag tot en met vrijdag op de Bruningweg 7 in Arnhem tussen 9.00 en 16.00 uur. Goed om te weten: we hebben 3 vorkheftrucks, geen laadperrons. Neemt u vooraf even contact op? Dan weet u zeker dat er ook iemand is om het voedsel in ontvangst te nemen. Bel naar telefoonnummer 026 – 351 53 17.

Heeft u vragen?


Onze afdeling Voedselverwerving staat voor u klaar! Neem contact op met deze afdeling via telefoonnummer 06 – 26 74 47 27 of mail naar voedselverwerving@voedselbankarnhem.nl. Zij kijken samen met u naar de mogelijkheden!

STEUN ONS FINANCIEEL