Ben jij de magazijnmeester die we zoeken? Of kom je ons op een andere manier helpen?

Met ruim 400 vrijwilligers zorgt de Voedselbank Arnhem dat wekelijks 1.200 gezinnen met een voedselpakket een extra steun in de rug krijgen. De Voedselbank Arnhem is naast een uitgiftepunt ook een Distributiecentrum voor 20 voedselbanken in de regio. Er is een hoop te doen en alleen met de hulp van deze enthousiaste vrijwilligers krijgen we dit voor elkaar. Het distributiecentrum groeit en daarom zoeken we meer vrijwilligers! Wil jij ons komen helpen?

Onze vrijwilligers dragen bij aan de twee functies die Voedselbank Arnhem heeft; ze helpen de armste mensen in de regio Arnhem  via de 17 uitgiftepunten, daarnaast runnen ze ook het distributiecentrum waarmee 20 voedselbanken in Gelderland en Utrecht worden bevoorraad.

Lastige tijden
Het regionaal distributiecentrum van Voedselbank Arnhem zet alles op alles om ook in deze lastige tijd wekelijks de distributiestromen van voedsel naar de 20 Voedselbanken in de regio te realiseren. Met de nodige creativiteit en veerkracht is het logistieke proces en de uitgifte aangepast aan de corona maatregelen. Zo kan iedereen veilig werken en veilig komen afhalen.

Meer werk
De voedselbank verwacht toenemende klantenaantallen als gevolg van de Coronacrisis. We zien het dan ook steeds drukker worden op de regionale voedselbanken. Meer werk betekent dat we het werk goed moeten verdelen over onze vrijwilligers! Van maandag tot en met vrijdag werken we dan inmiddels ook met een ochtend- en een middagshift. En we denken erover om ook in de avonden te gaan werken. 

Vele handen…
Er gebeurt dus veel bij de Voedselbank Arnhem. En daar kunnen we jou goed bij gebruiken!

We zoeken zo’n 20 extra vrijwilligers om ons te helpen in het logistieke en/of administratieve proces van het magazijnbeheer. We zoeken magazijnmeesters, planners en andere logistieke medewerkers. Ook zoeken we digitale specialisten voor (virtueel) magazijnbeheer. Je vindt alle functies op onze website Werken bij Voedselbank Arnhem. 

Wanneer zien we jou op onze fijne werkplek?