Clubkas Rabobank: stem op de voedselbank!

Wist jij dat 1 op de 9 kinderen met honger naar school gaat, omdat er geen eten in huis is? En dat er dit jaar in Arnhem en omgeving maar liefst 28% meer mensen gebruik moeten maken van de voedselbank? Om al die mensen te helpen – op dit moment 1200 gezinnen – hebben wij hard geld nodig. Geld om het eten bij de uitgiftepunten te krijgen. Geld om het eten te koelen en veilig te bewaren. Geld voor de panden die wij huren en de energie die wij moeten betalen. GEEN geld voor onze medewerkers. Bij de voedselbank werken alleen maar vrijwilligers. Er is dus geen strijkstok waar geld aan kan blijven hangen.
 

Hoe werkt het?

De Rabobank verdeelt een bedrag van € 200.000 onder verenigingen en goede doelen in de regio Arnhem. Ben je klant én lid van de Rabobank, dan ontvang je automatisch per post een code waarmee je kunt stemmen op je favoriete vereniging. Hoe meer stemmen, hoe meer geld voor de voedselbank. Je kunt stemmen van maandag 2 september tot en met maandag 16 september. Mogen we op jouw stem rekenen?

Je kunt stemmen tot en met maandag 16 september 2019.

Heb je gestemd en wil je ons verder helpen? Dat kan. Volg ons op onze social media en deel onze berichten met jouw vrienden en bekenden. Zo krijgen we nog meer aandacht voor deze campagne en voor onze voedselbank!

Direct doneren kan natuurlijk ook. Klik hier voor jouw donatie. Dankjewel!

Rabobank Clubkas Voedselbank Arnhem