VBI zet zich sportief in voor het goede doel

Hardlopen, fietsen, wandelen of wielrennen, dat waren de vier activiteiten waar de medewerkers van het hoofdkantoor van VBI te Huissen uit konden kiezen tijdens de 1e Sponsoractie voor het goede doel. Voor iedere deelnemer stelde de directie een mooi bedrag beschikbaar voor het goede doel van dit jaar; de Voedselbank Arnhem waar ook regio Lingewaard onder valt.

Directielid Hanneke Leferink: “Wij vinden het als directie een mooi initiatief vanuit de werkgroep Duurzame Inzetbaarheid dat zij beweging gekoppeld hebben aan een goed doel. Zo werken we aan de vitaliteit van onze eigen medewerkers en zetten we ons daarnaast in voor anderen. We zijn er dan ook trots op de Voedselbank Arnhem een cheque te kunnen overhandigen van € 1.260,-.”

Namens de Voedselbank nam Anouk Reijntjes de cheque in ontvangst. “Misschien goed om vast te melden dat het bedrag gebruikt gaat worden voor onderhoud van de busjes waarmee we voedselpakketten uitleveren aan de verschillende afgiftepunten.”