AkzoNobel steekt handen uit de mouwen

Op dinsdag 11 en 25 september brachten medewerkers van AkzoNobel in het kader van het Community Program een bezoek aan ons distributiecentrum van de Voedselbank op de Bruningweg in Arnhem.

Eerst kregen ze een uitgebreide rondleiding. Voor de medewerkers was het zeer interessant om te zien en horen welke verschillende activiteiten er nodig zijn om te zorgen dat er elke week weer voedselpakketten verstrekt kunnen worden. Ook was het indrukwekkend om te zien dat voedsel in veel gevallen met pallets tegelijk wordt aangeleverd door bijvoorbeeld fabrikanten.

Handen uit de mouwen

Daarna gingen de handen uit de mouwen! Op 11 september is er oud karton opgeruimd, zijn spinnenwebben verwijderd, peren in kratten verdeeld en werd er hard getuinierd. Op 25 september zijn kratten schoongemaakt en is er appelmoes in kratten gezet.

Al met al een hele mooie ervaring en win-win voor zowel AkzoNobel als de Voedselbank.