Benefood Golftoernooi: schrijf nu in!

Het Benefood golftoernooi is op vrijdag 21 september op de EGC in Papendal. Het is de sponsorwedstrijd voor de Voedselbank in onze regio. Schrijf u (samen met een team) snel in! Want met uw deelname heeft u niet alleen een leuke dag, u ondersteunt daarmee ook het goede werk van de Voedselbank.

De succesvolle toernooien van vorige jaren op de EGC Papendal in 2016 en Heelsum in 2017, doen naar meer smaken. Dit jaar is Benefood Golf op de prachtige baan van EGC Papendal op vrijdag 21 september. De baan wordt wederom door de club gratis voor het goede doel ter beschikking gesteld.

Dit kunt u verwachten

We spelen een Texas Scramble wedstrijd in teams van 4. Het leukste is daarom om als team in te schrijven. Individueel kan natuurlijk ook, wij stellen dan een team samen. Grijp deze mooie kans. De inschrijving sluit dinsdag 18 september.

Deelname kost €95. Leden van de EGC Papendal betalen €65. Wel is handicap 54 vereist. Ondernemers worden van harte uitgenodigd om de gelegenheid aan te grijpen om die dag reclame te maken. Het wordt een nuttige, maar vooral feestelijk aangeklede dag. Bij de prijs zijn inbegrepen: de green fee, koffie bij ontvangst, een versnapering onderweg, mooie prijzen, drankjes, een barbecue en natuurlijk een loterij en kleine veiling. Uw deelnemersgeld is als gift aftrekbaar.

Inschrijven

Inschrijven kan bij Wim de Wit benefoodgolf@gmail.com. Graag onder vermelding van handicap en home club. Voor meer informatie over de wedstrijd, maar ook over de Voedselbank staan Wim de Wit, Thom Dieben, Ingrid Luitse (Heelsum) en Enno van der Schans (Rosendaelsche) voor u klaar.

Het BENEFOOD initiatief komt van enkele enthousiaste golfers die als vrijwilliger actief zijn bij de Voedselbanken Arnhem en Neder Veluwe. Deze bedienen in de Veluwezoom (van Elst tot en met Arnhem) ongeveer 1250 gezinnen die met zeer weinig leefgeld rond moeten komen. Vanuit Arnhem worden ook de lokale voedselbanken bevoorraad in Gelderland en Oost Utrecht.